Terug

Yooka-Laylee

PLATFORM

  • GeForce Now

RESOLUTIE

  • Max. 1080p

INGANGEN

  • VOLLEDIGE ONDERSTEUNING CONTROLLER
  • ONDERSTEUNING MULTI-CONTROLLER

GENRE

UITGEVER

  • Team17 Digital Ltd

BESCHRIJVING

Steam digitale sleutel voor pc-download inbegrepen.

Yooka-Laylee is een gloednieuwe openwereldgame van platformveteraan Playtonic.

Reis door enorme, prachtige werelden, ontmoet (en versla) onvergetelijke personages en vind enorm veel verzamelbare voorwerpen terwijl je met vriendenduo Yooka (de groene) en Laylee (de gevatte vleermuis met de grote neus) op een episch avontuur gaat om zakelijke engerd Capital B te dwarsbomen. Capital B heeft snode plannen om alle boeken ter wereld op te slokken... en er pure winst mee te maken!

Met hun arsenaal aan speciale vaardigheden gaan onze helden een grote reeks puzzel- en platformuitdagingen aan op zoek naar Pagies, de gouden prijs om prachtige nieuwe werelden te openen en uit te breiden. Al deze werelden zitten stampvol maffe figuren, gigantische eindbazen, mijnkar-uitdagingen, arcadegames, quizshows, multiplayergames en nog veel meer!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
MAAK KENNIS MET ONS NIEUWE VRIENDENDUO: Yooka en Laylee beschikken over een adembenemend arsenaal aan vaardigheden voor platformpret dat met behulp van slangenverkoper Trowzer kan worden uitgebreid met nog meer mogelijkheden.

KIES JE EIGEN WEG: koop en speel moves vrij voor nog meer mogelijkheden, breid je favoriete werelden uit tot grotere, nog complexere speelterreinen en gebruik unieke Tonic-modifiers in de game om je speelstijl aan te passen. Elke speler heeft zo een unieke ervaring.

EEN VERZAMELGAME VOOR HET MODERNE TIJDPERK: ga op zoek naar een hele rits prachtvoorwerpen die de game voortzetten (naast andere, waardevollere materialen), zoals de Butterfly Energy met dubbele werking of de lastige Ghost Writers!

EEN ONVERGETELIJKE CAST: ontmoet (of versla) een uitgebreide cast van gedenkwaardige personages die tot leven worden gebracht door de art- en audioteams achter legendarische platformgames en die zullen voortleven in toekomstige avonturen uit het Playtonic-universum. Maak je op voor allerlei gegrom, gepiep en gekrijs.

EEN DROOMSOUNDTRACK: David Wise (Donkey Kong Country) en Grant Kirkhope (Banjo-Kazooie) hebben samen voor een melodieus meesterwerk gezorgd. Serieus: maak je oren maar alvast schoon, want ze zullen worden verwend.

SPEEL SAMEN MET EEN VRIEND: vorm je eigen vriendenduo en ga in de co-opmodus op avontuur door Yooka-Laylee! Door een uniek co-op-personage te spelen, kan een tweede speler Yooka en Laylee helpen door vijanden te verdoven en meehelpen bij lastige uitdagingen. Je hoeft elkaar niet op de rug te dragen.

EN NOG VEEL MEER: ontdek unieke eindbaasgevechten, mijnkar-uitdagingen, retro-tastische arcadegames, quizshows en meer dan acht unieke multiplayergames!